Sæsonaktuelle menuer med lokalt islæt
Det er vigtigt for os at kvaliteten er i højsædet og råvarerne er derfor nøje udvalgt
– nogle af dem dyrker vi endda i vores egen urtehave.
Snacks og bobler – 225 DKK
3 retters menu – 495 DKK"Den lille sult"
Skærising– Valle sauce – Bacon – Muslinger
Iberico svinenakke– Østershatte – Rødbede – Løgsifon– Hyldebær
Vaniljeis – Karamel – Solbær
“Den lille sult”
5 retters menu – 750 DKK
Skærising– Valle sauce – Bacon – Muslinger
Kammusling – Persille – Hasselnød – Røget citrussauce
Brisler – Savojkål – Rød karry – Østers
Iberico svinenakke– Østershatte – Rødbede – Løgsifon– Hyldebær
Vaniljeis – Karamel – Solbær
8 retters menu – 1095 DKK
Skærising– Valle sauce – Bacon – Muslinger
Kammusling – Persille – Hasselnød – Røget citrussauce
Pighvar – Piment – Tomat
Brisler – Savojkål – Rød karry – Østers
Iberico svinenakke– Østershatte – Rødbede – Løgsifon– Hyldebær
Due – Græskar – Tallerkensmækkere – Rødvinssauce
Æble – Syrnet fløde – Blodappelsin
Vaniljeis – Karamel – Solbær
Brød er inkl. i alle priser.
Skal vi tage højde for allergener eller specialmenuer, giv os venligst besked herom ved bordbestilling.
Ønskes specialmenu påregnes et tillæg på 45 DKK pr. specialmenu.
Vi kan desværre ikke tage hensyn til laktoseallergi eller vegetar på denne menu.
Ændringer kan forekomme på alle menuer.
Vi byder velkommen indenfor torsdag aften, hvor køkkenchefen har sammensat en dejlig menu til jer.
Torsdagsmenu
Nu har I mulighed for at nyde en 3 retters menu med fokus på sæson råvarer torsdag aften
Torsdag aften har I mulighed for at nyde:
3 snacks & bobler
3 retters menu
Brød & smør
Kaffe & sødt
600,- kr./kuvert
Varighed 2 – 2½ time
Menuen er sammensat af sæsonens bedste råvarer, hvor køkkenchefen har bestemt menuen for jer – så lad jer overraske.
Vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til allergener på torsdagsmenuen.
Frokost menu
Smørrebrød
Det lune
Dessert og ost
Drikkevarer
Snacks og bobler – 225 DKK
3 retters menu – 495 DKK"Den lille sult"
Skærising– Valle sauce – Bacon – Muslinger
Iberico svinenakke– Østershatte – Rødbede – Løgsifon– Hyldebær
Vaniljeis – Karamel – Solbær
“Den lille sult”
5 retters menu – 750 DKK
Skærising– Valle sauce – Bacon – Muslinger
Kammusling – Persille – Hasselnød – Røget citrussauce
Brisler – Savojkål – Rød karry – Østers
Iberico svinenakke– Østershatte – Rødbede – Løgsifon– Hyldebær
Vaniljeis – Karamel – Solbær
8 retters menu – 1095 DKK
Skærising– Valle sauce – Bacon – Muslinger
Kammusling – Persille – Hasselnød – Røget citrussauce
Pighvar – Piment – Tomat
Brisler – Savojkål – Rød karry – Østers
Iberico svinenakke– Østershatte – Rødbede – Løgsifon– Hyldebær
Due – Græskar – Tallerkensmækkere – Rødvinssauce
Æble – Syrnet fløde – Blodappelsin
Vaniljeis – Karamel – Solbær
Brød er inkl. i alle priser.
Skal vi tage højde for allergener eller specialmenuer, giv os venligst besked herom ved bordbestilling.
Ønskes specialmenu påregnes et tillæg på 45 DKK pr. specialmenu.
Vi kan desværre ikke tage hensyn til laktoseallergi eller vegetar på denne menu.
Ændringer kan forekomme på alle menuer.
Vi byder velkommen indenfor torsdag aften, hvor køkkenchefen har sammensat en dejlig menu til jer.
Torsdagsmenu
Nu har I mulighed for at nyde en 3 retters menu med fokus på sæson råvarer torsdag aften
Torsdag aften har I mulighed for at nyde:
3 snacks & bobler
3 retters menu
Brød & smør
Kaffe & sødt
600,- kr./kuvert
Varighed 2 – 2½ time
Menuen er sammensat af sæsonens bedste råvarer, hvor køkkenchefen har bestemt menuen for jer – så lad jer overraske.
Vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til allergener på torsdagsmenuen.
Frokost den 28.12.24 🎅🏻🎄
Frokost:
Til frokost den 28.12.24 har vi åbnet op for vores A la carte menukort, samt vores 3- og 5 retters menu.
Vi serverer derfor ikke vores sædvanlige frokostmenu.
Aften:
Til aften tilbyder vi både vores almindelige menuer og A la carte
– Frokost serveres lørdag fra 12.00 til 14.00 –
Lørdag kan I nyde en frokost på Bindingsværket, hvor I selv har mulighed for at sammensætte lige den frokost, I ønsker at nyde.
BEMÆRK:
Frokost på Bindingsværket holder vinterpause.
Vi holder åbent til frokost den 28. december.
Nedenstående frokostmenu serveres igen til april.