Sæsonaktuelle menuer med lokalt islæt

Det er vigtigt for os at kvaliteten er i højsædet og råvarerne er derfor nøje udvalgt
– nogle af dem dyrker vi endda i vores egen urtehave.

Bestil bord

–  Menuer serveres fredag og lørdag  –

Snacks og bobler – 225 DKK

5 retters menu – 750 DKK

Vinmenu – 425 DKK

Ærter – Krabbe– Purløg – Brioche

Skærising – Brændt blæksprutte creme – Beurre blanc

Farceret morkel – Tomat – Løg – Balsamico

Vagtel ”bryst & lår”– Persille – Grønne asparges – Sesam

Jordbær – Enebær – Citron – Sødskærm

8 retters menu – 1095 DKK

Vinmenu – 680 DKK

Ærter – Krabbe– Purløg – Brioche

Skærising – Brændt blæksprutte creme – Beurre blanc

Blæksprutte – Asparges – Valle – Ramsløg

Farceret morkel – Tomat – Løg – Balsamico

Kyllingelår – Barbecue – Løg fond – Foie gras

Vagtel ”bryst & lår”– Persille – Grønne asparges – Sesam

Is på bagt hø – Saltkaramel – Jordskokke

Jordbær – Enebær – Citron – Sødskærm

Brød og vand er inkl. i alle priser.

Skal vi tage højde for allergener eller specialmenuer, giv os venligst besked herom ved bordbestilling.
Ønskes specialmenu påregnes et tillæg på 45 DKK pr. specialmenu.
Vi kan desværre ikke tage hensyn til laktoseallergi eller vegetar på denne menu.

Ændringer kan forekomme på alle menuer.

–  A la carte serveres tirsdag, onsdag og torsdag  –

Nyd vores a la carte menu, hvor I selv kan sammensætte menuen

Forretter





Hovedretter







Dessert og ost



Drikkevarer









–  Frokost serveres lørdag fra 12.00 til 14.00 –

Lørdag kan I nyde en frokost på Bindingsværket, hvor I selv har mulighed for at sammensætte lige den frokost, I ønsker at nyde.

Smørrebrød















Det lune





Dessert og ost



Drikkevarer