Sæsonaktuelle menuer med lokalt islæt

Det er vigtigt for os at kvaliteten er i højsædet og råvarerne er derfor nøje udvalgt
– nogle af dem dyrker vi endda i vores egen urtehave.

Bestil bord

Snacks og bobler – 225 DKK

3 retters menu – 495 DKK

(Den lille sult)

Vinmenu – 255 DKK

Glaseret torsk – Bakskuld – Selleri

Farseret kylling – Blomkål – Østers – Hasselnød

Blodappelsin – Pære – Timian – Marengs

5 retters menu – 750 DKK

Vinmenu – 425 DKK

Grønsagsragout – Røget vesterhavsost – Fermenteret svampe

Skærising – Rucola – Miso

Broccoli – Grønkål – Musling

Farseret kylling – Blomkål– Østers – Hasselnød

Blodappelsin – Pære – Timian – Marengs

8 retters menu – 1095 DKK

Vinmenu – 680 DKK

Grønsagsragout – Røget vesterhavsost – Farmenteret svampe

Glaseret torsk – Bakskuld – Selleri

Skærising – Rucola – Miso

Broccoli – Grønkål – Musling

Svinekæber – Pastinak – Ramsløg – Masterstok

Farseret kylling – Blomkål – Østers – Hasselnød

Kartoffel – Chokolade – Choko nips – Tonka

Blodappelsin – Pære – Timian – Marengs

Brød og vand er inkl. i alle priser.

Skal vi tage højde for allergener eller specialmenuer, giv os venligst besked herom ved bordbestilling.
Ønskes specialmenu påregnes et tillæg på 45 DKK pr. specialmenu.
Vi kan desværre ikke tage hensyn til laktoseallergi eller vegetar på denne menu.

Ændringer kan forekomme på alle menuer.